امام خامنه ای مد ظله العالی
 
 
جمعه 24 آبان 1392برچسب:طرز تهیه کباب فسنجانی, :: 12:28 ::  نويسنده : امیرحسین

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : ۶۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد متوسط

گردو آسیاب شده : ۲۰۰ - ۳۰۰ گرم

رب انار : یک فنجان سر پر

نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه

 

نکته :

این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ کرد

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم.

سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.

بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار، نمک، فلفل وزعفران دم کرده به بقیه مواد اضافه میکنیم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند .

سپس آنها را کباب کنید.

 

نکته :

۱ - پیازها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند.

۲ - مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دوطرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

 

نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم با نان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید .

برگرفته از سایت پرسیار



جمعه 24 آبان 1392برچسب:نمک,رنگ, :: 12:27 ::  نويسنده : امیرحسین

برای آنکه مهمانانتان را با مهارتهای خانه‌داری یا آشپزی خود شگفت زده کنید، می‌توانید نمکهای معمولی خانه را با استفاده از رنگ‌های خوراکی رنگین کنید و به میز غذا جلوه‌ای زیبا ببخشید. روش کار را در ادامه مطلب بخوانید.

 

برای رنگ کردن نمک ابتدا نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک‌ها بچکانید و سریع آن‌ها را مخلوط کنید تا نمک‌ها رنگی شوند. سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم ( مانند حرارت بخاری ) چند لحظه هم بزنید تا نم نمک‌ها گرفته شود. آن‌ها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید.

اگر رنگ خوراکی آماده در دسترستان نیست، می‌توانید از رنگ‌های طبیعی (آب سبزی، آب آلبالو، آب کلم قرمز و …) استفاده کنید؛ فقط دقت داشته باشید که مقدار بسیار کمی اضافه کنید تا نمک حل نشود.

برگرفته از سایت پرسیار



پنج شنبه 16 آبان 1392برچسب:پیتزا,دستوراشپزی, :: 10:48 ::  نويسنده : امیرحسین

مواد لازم : برای دو نفر پیاز ۱ کیلوگرم روغن مایع ۳ تا ۴ قاشق سوپخوریپنیر مخصوص پیتزا ۲۰۰ گرم سس پیتزا ۱ لیوان خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم

 



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


امیدوارم که مطالب وبلاگ من برای شمامفیدباشد. باآرزوی موفقیت برای شما
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان امام خامنه ای (همه چیز) و آدرس amirkazemi1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 784
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1

Alternative content